X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Kerstpakketten samenstellen?


11 september 2018
Weet u al wat het gaat worden? Waar u uw medewerkers mee gaat verrassen? 

Handig als u toch al weet wat uw mensen het liefst hebben of een bepaald thema passend bij het jaarlijkse thema voor uw medewerkers wellicht. U stelt zelf een zogenaamd maatwerk kerstpakket online samen. Met een eigen thema of sfeer, uit een assortiment van meer dan 6000 artikelen. Alle informatie en mogelijkheden vindt u onder Maatwerk kerstpakket - samenstellenop onze website.

Het is niet persé noodzakelijk om de foodproducten allemaal uit hetzelfde foodthema te kiezen. Een mix is natuurlijk ook altijd leuk. In dit kerstpakket is er gekozen voor foodproducten uit de serie Christmas Time en With Compliments.

Foodthema Christmas Time:
The most wonderful time of the year! Samen de kerstboom versieren, cadeautjes mooi inpakken met een takje groen en een schaal met lekkers op tafel. Christmas time brengt je precies die gezelligheid die je met Kerst wilt. De afwisseling met wit en kraft maken de verpakkingen van deze foodproducten fris en eigentijds en toch ook heel erg Kerst!

Foodthema With Compliments:
Stijlvolle, chique lijn uitgevoerd in zwart-wit met een goud accentje. In deze lijn draait het om de inspirerende, waarderende teksten. Hiermee kun je de ander een mooi compliment geven op een luchtige manier. Dat is dan ook de reden dat onze opdrachtgever een aantal foodproducten uit deze serie heeft gekozen.

Onderstaand nog even een quote uit onze mailwisseling:
"En bedankt voor de goede service. Echt top! Dit is voor het eerst dat ik via jullie iets bestel (ik heb nooit kerstpakketten hoeven te regelen), maar ben echt heel tevreden!"X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook