X-MASGIFTSONLINE NIEUWS

Hercertificering thuiswinkel zakelijk succesvol afgerond


15 februari 2022
Niet iedereen kan lid worden van Thuiswinkel.org. Thuiswinkel Zakelijk staat voor veilig en betrouwbaar online shoppen, dus moet een lid zich wel aan wet- en regelgeving houden. Daarom doorlopen de leden een certificeringstraject en worden we elk jaar gehercertificeerd. Het certificeringstraject bestaat uit drie onderdelen: een juridische toets, financiële monitoring en een veiligheidsscan.

We hebben deze certificering voor de 6e keer succesvol doorlopen en dat geeft u als relatie het vertrouwen dat u met een betrouwbare partner in zee gaat. Heel veel relaties van ons hebben dit inmiddels ondervonden, maar voor iedereen was er natuurlijk ooit een eerste keer!
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook