pakketselectie

Met pakket selectie bieden we organisaties vanaf 30 medewerkers de mogelijkheid om medewerkers uit een door u vooraf geselecteerd aantal kerstpakketten te laten kiezen. Kies uit onze webshop met meer dan 500 kerstpakketten minimaal 3 verschillende pakketten. Zo heeft de medewerker toch nog keuzevrijheid, maar ligt de regie bij u! Van organiseren, bestellen tot leveren; met onze pakket selectie profiteert u altijd van het gemak én de snelheid van onze webshop.
 • Keuzeconcept en toch voordelig.
 • Medewerkers kunnen kiezen voor het best passende kerstpakket.
 • Webshop met uw eigen foto, logo, video en welkomsttekst.
 • Kies pakketten uit de webshop of stel zelf de pakketten samen.
 • Al mogelijk vanaf 30 medewerkers.

Hoe werkt het Pakket Selectie concept

Uitgelegd in 3 eenvoudige stappen of bekijk hier de instructie-video
 
1Selecteren kerstpakketten & inrichten webshop
U kiest een aantal kerstpakketten in onze webshop met meer dan 500 kerstpakketten. Het aantal te selecteren pakketten is afhankelijk van het aantal medewerkers. Daarbij kunt u globaal uit gaan van per 15 medewerkers 1 pakket. Dus bij 60 medewerkers kunt u 4 verschillende pakketten selecteren.
2Uitnodigen
Naar aanleiding van de door u aangeleverde excelbestanden van de medewerkers, maken wij de unieke pakketcodes en wachtwoorden aan. De digitale vouchers met uw eigen tekst, logo en (kerst)afbeelding mailen wij dan op de afgesproken datum en tijdstip naar de medewerkers.
3Keuze in webshop
De medewerkers loggen in en kunnen hun keuze voor het kerstpakket gaan maken. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om alleen 'een tipje van de sluier' op te lichten. Daarna is het aan ons en worden de pakketten (op naam van de medewerker) geleverd op de afgesproken datum. Dit kan op pallet zijn, maar kan ook op de huisadressen bezorgt worden.

Kerstpakketten selectie voorbeelden

Selecteer een aantal kerstpakketten, Rituals cadeaupakketten, geschenken en/of een goed doel passend bij de doelgroep. Een verrassingspakket kunnen we uiteraard ook toevoegen aan de speciaal ingerichte webshop, er zijn altijd medewerkers die zich graag laten verrassen!

BEKIJK ALLE KERSTPAKKETTEN

De voordelen van onze Pakket selectie

 • De module pakket selectie is beschikbaar tot 24 november.
 • Beschikbaar vanaf 30 medewerkers.
 • De pakketten worden verpakt in sfeervolle kerst (cadeau-)dozen. Uw kerstkaart of brief kunnen wij aan de pakketten toevoegen (geen extra kosten).
 • De webshop is gepersonaliseerd met naam medewerker, uw bedrijfsnaam en welkomstpagina met uw boodschap (tekst & video), afbeelding en logo.
 • Helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur. (ook op feestdagen)
 • U betaalt alleen voor de daadwerkelijk bestelde pakketten.
 • Leveringen zijn op (wegwerp)pallet op de door u aangegeven datum via onze vaste transporteur of bij individuele verzending via PostNL.
 • 99% van onze relaties beveelt ons aan.
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook