Meest gestelde vragen

Wat u wellicht ook wilt weten!

Algemeen

» Hoe kan ik bestellen?

Zodra u uw keuze heeft gemaakt uit ons assortiment, is het heel eenvoudig het kerstpakket te bestellen. Door op 'in winkelwagen' te klikken, krijgt u een nieuw scherm waarin u het aantal kunt invullen. U kunt vervolgens verder winkelen of afrekenen. Indien u voor afrekenen kiest komt u in een vervolgscherm waar u kunt inloggen of u kunt zich registreren als nieuwe klant. U vult uw gegevens in en klikt op verzenden. U kunt nu uw bestelling en gegevens controleren en/of wijzigen en indien akkoord naar betalen gaan. U ontvangt per mail een bevestiging van uw order.

» Ik wil graag eerst een offerte ontvangen, kan dat?

Dat is uiteraard mogelijk. In dat geval neemt u contact met ons op via het contactformulier. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte van ons.

» Tot wanneer kan ik traditionele kerstpakketten en cadeaus bestellen?

U kunt uw kerstpakketten en cadeaus bestellen tot 3 december. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang dat wij uw bestelling op tijd ontvangen.

Voor de kerstpakketten met de vermelding v.a. 1 stuk en de verrassingspakketten kunt u, zolang de voorraad strekt, tot 22 december bestellen.

» Tot wanneer kan ik mijn pakket samenstellen op: MijnEigenPakket.nl?

Voor opdrachtgevers:
Het online samenstellen van kerstpakketten is mogelijk tot 23 november.

Voor medewerkers:
Voor het individueel samenstellen van kerstpakketten geldt dat indien uw medewerkers van 1 oktober tot 16 november hun kerstpakket samenstellen deze voor de Kerst geleverd wordt.

Indien uw medewerkers tussen 17 november en half januari (eventueel 1 maart) bestellen, worden de pakketten in januari geleverd.

» Tot wanneer kan ik Rituals geschenken, wijnen en relatiegeschenken bestellen?

U kunt uw wijnen, Rituals pakketten en relatiegeschenken bestellen tot 22 december mits voorradig.

» Kan ik als particulier een kerstpakket bestellen?

Het is helaas niet mogelijk om als particulier een kerstpakket te bestellen op www.xmasgiftsonline.nl. Op onze webshops 1001kerstpakketten.com en 1001wellnesspakketten.nl kunt u wel als particulier bestellen. Heeft u hierover een vraag bel ons op: 0573-400393

» Hoe gaat de betaling?

De betaling via de webshop kan direct via onder andere I-Deal, Visa, Mastercard of American Express, Bancontact, SOFORT banking, KBC/CBC, Belfius Direct Net. Of voor bedrijven: Na ontvangst van uw voor akkoord getekende orderbevestiging, ontvangt u onze factuur per post of e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van X-masgiftsonline. Indien het factuurbedrag niet vóór de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling

» Kan ik een kleiner aantal dan 10 stuks bestellen?

Ja, dat kan. Zie daarvoor de pakketten met de vermelding v.a. 1 stuk.

» Kan ik een product uit een webshoppakket laten halen?

Dat is mogelijk. We kunnen pakketten voor u aanpassen, de enige voorwaarde is dat er dan minimaal 10 pakketten hiervan besteld moeten worden.

» Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

U kunt uw vraag stellen via ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0573 -400393.


« Terug
X-masgiftsonline gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij X-masgiftsonline voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.
Facebook